Uroš Zorman ostaja v Kielcah!

Nekdanji kapetan slovenske rokometne reprezentance Uroš Zorman ostaja v Kielcah. Po nesoglasju s predsednikom Vardarja so na uradni spletni strani Kielc potrdili, da Zorman ostaja na Poljskem vsaj še eno leto.


V zadnjih dneh je bilo veliko govora o prihodnosti nekdanjega rokometnega reprezentanta Uroša Zormana. Govorilo se je, da naj bi Zorman odšel iz Kielc in prevzel vlogo glavnega trenerja pri skopskemu Vardarju. Posel z Vardarjem je padel v vodo, saj se Zorman ni strinjal s ponudbo lastnika Vardarja Sergeja Samsonenka, ki je hotel za pomočnika trenerja imeti trenerja Real Valladolida Davida Pisonera, a se Uroš z njim ni strinjal.

V poljskih Kielcah so se močno trudili, da bi Slovenca obdržali, kar je povedal tudi predsednik kluba Bertus Servaas: “Seveda ne bom Uroša oviral pri njegovi odločitvi o samostojnem nadaljevanju trenerske kariere tako trofejnega kluba kot je Vardar, njegov odhod pa bi za nas bil ogromna izguba. Zelo ga spoštujem in vem, da je za naš klub naredil ogromno. Vsi mu stojimo ob strani, a si močno želimo, da bi ostal v Kielcah.”

Zorman je sprejel odločitev, da bo vsaj še prihodnjo sezono opravljal vlogo pomočnika pri Kielcah. Ob potrditvi pa je povedal naslednje: “Na začetku sem bil siguren, da bom ostal v Kielcah. Bil sem v kontaktu z Vardarjem, ampak sem se odločil, da ostanem v Kielcah in še izpopolnjujem svoje rokometno znanje od Talanta Dujshebaeva. Za zdaj pa še ne vem, kako dolgo bom ostal na Poljskem.”, je z nasmeškom na obrazu dejal nekdanji kapetan slovenske reprezentance Uroš Zorman.

Komentarji