V Ljubljano prihaja bivši igralec Prul

Po odhodu Bojana Čotarja v RD Koper, so pri MRK Ljubljana hitro našli njegovo zamenjavo. To je postal dosedanji trener RK Ajdovščina, Roman Šimon.


Šimon je bivši rokometaš Prul, Velenja, Škofje Loke, Ivančne Gorice in tudi avstrijskega Ferlacha. V trenerski karieri je vodil Kozino, Ig, nazadnje pa rokometaše Ajdovščine.

Ob podpisu je povedal: “Na polovici sezone se redko zgodijo prestopi, vendar je bilo veliko stvari, ki so me v to odločitev prepričale. Kljub odločitvi mi je bilo težko zapustiti RK Ajdovščino, saj smo imeli postavljene določene cilje, sigurno smo bili na pravi poti in ni mi bilo vseeno zapustiti nedodelane načrte. Težko povem točne občutke. Včeraj sem bil še v Ajdovščini, danes pa sem že v Ljubljani. Veseli me, da smo se danes že dobili z ekipo, da se bolje spoznamo. Osnovno je, da se kot trener povežem z ekipo in da najdemo skupno nit. Zelo pomembna mi je komunikacija in kolektivni odnos med seboj. Naš cilj je jasen, naša motivacija je boj za obstanek v prvi ligi, močno bomo težili k temu rezultatu. S pozitivnim odnosom in fokusiranim razmišljanjem bomo šli naprej, tako bomo na koncu lažje analizirali, kaj vse smo dosegli.”

Foto: MRK LJUBLJANA

Komentarji