V Loko prihajata Slovanovec in Ločan

Tudi RD Urbanscape Loka, ki je v lanski sezoni zasedla 6.  mesto, je že pričela s pripravami na novo sezono. Danes pa so predstavili okrepitev na položaju krožnega napadalca, ki prihaja iz slovenske prestolnice, Aleksander Atanasov. 


Atanasov je zadnje 3 sezone zastopal barve ljubljanskega Slovana, pred tem pa je otrok Kočevja igral tudi v Ribnici. V pretekli sezoni je na prvobeligaških igriščih zbral 28 nastopov in zadel 57 golov. 

“Za Loko sem se odločil, ker mislim, da sem kot igralec sposoben in pripravljen igranja 1. DRL lige,” je v pogovoru za naš portal začel Atanasov in nadaljeval: “Cilji ekipe so zmeraj visoki, na nas pa je, da pridemo do končnice lige za prvaka.”  

“Ekipa me je sprejela zelo dobro in mislim, da bo sodelovanje z njimi užitek, saj so zelo v redu tako ljudje kot igralci,” je o svojih novih soigralcih povedal Atanasov

Poleg Atanasova, ki igra na mestu krožnega napadalca, so se pri Loki okrepili tudi na položaju desnega zunanjega. Iz RD Rudar prihaja Jan Setnikar, ki je pred časom že nastopal v škofjeloškem dresu in sicer v mlajših kategorijah, nato pa se je preselil k Cerkljam na Gorenjsko, za tem pa je svoje rokometno znanje kazal pri trboveljskem Rudarju.

Komentarji