V Slovenj Gradcu po končani tekmi grenak priokus na obeh straneh

Na včerajšnji napeti tekmi v Slovenj Gradcu med Koprom in Slovenj Gradcem nismo dobili zmagovalca, saj se je tekma končala z remijem (24-24).


“Vsekakor smo vedeli, da bo to zelo zahtevna tekma. Koper je odlična ekipa, ki sezone ni začela najbolje, zato so zagotovo k nam prišli po točke. Tudi mi smo na dveh tekmah izgubili točke, ki bi jih vsekakor morali dobiti, tako smo oboji potrebovali zmago. V tekmo smo šli odločno. V prvem polčasu je bil obramba zelo odločna na obeh straneh. V začetku prvega polčasa smo mogoče nekoliko popustili in dopustili, da so rokometaši Kopra naredili razliko, ki smo jo nato v drugem delu drugega polčasa morali loviti. Za konec čestitke fantom za osvojeno točko. Že nekaj tekem zaporedoma je bilo zadnjih petnajst sekund zelo napetih in dvakrat smo izgubili tekmo na podoben način, ” je po tekmi povedal Vid Levc.

“Zagotovo sem razočaran, glede na to, da smo celo tekmo vodili in na koncu dovolili tekmecem, da nas ujamejo. Mislim, da smo si zaslužili več. Fantje so se borili skozi celoten obračun in igrali lep rokomet. Na koncu lahko rečem, da smo izgubili točko. Vseeno pa čestitam fantom in gremo dalje, ” je svoje misli strnil Uroš Rapotec, trener Kopra.
Komentarji