V soboto z dvema tekmama začetek 7. kroga zelene skupine

V soboto se bo nadaljevalo tekmovanje v zeleni skupini 1. ženske rokometne lige. Logatčanke bodo na zadnji tekmi v letu 2022 gostile Piran, Sava Kranj bo gostovala pri Vrhniki.


 

1. ŽENSKA ROKOMETNA LIGA, ZELENA SKUPINA, 7. KROG

Sobota, 10. decembra, ob 17.00:
RK ZVEZDA LOGATEC : RK PIRAN

Barbara Brkovič, rokometašica RK Zvezda Logatec: “Obračun s Piranom bo naša zadnja tekma v koledarskem letu, zato si želimo, da bi končale leto 2022 z zmago. Priprave so potekale dobro, ekipa je pripravljena, kljub temu, da je bilo med nami nekaj bolezni. Tekmo komaj čakamo in dale bomo svoj maksimum.”

Darinka Lukić, rokometašica RK Piran: “Čaka nas tekma z Logatcem v gosteh. Vsake tekme se veselimo in upamo na dober izkupiček. S puncami bomo pokazale borbenost v obrambi ter dober napad. Željne smo zmage, zato bomo dale vse od sebe, da zmagamo in si prislužimo dve točki.”

 

Ob 20.00:
ŠDRŠ VRHNIKA : RK SAVA KRANJ

Špela Nusdorfer, rokometašica ŠDRŠ Vrhnika: “Pred nami je nova tekma proti ekipi Save Kranj. Prejšnjo soboto smo imeli veliko težav v napadu, zato se moramo na tej tekmi bolj zbrati pri strelih. Tekma bo od nas zahtevala popolno zbranost od prve do zadnje minute. Ključ do zmage bo timski duh ter dobra in agresivna obramba. Igramo na domačem terenu in ob tej priložnosti vabim vse naše navijače, da pridejo in tako pripomorejo k zmagi.”

 

Torek, 13. decembra, ob 19.20:
RK LJUBLJANA : ŽURD KOPER

Komentarji