V Zagrebu UDARILI po Tamšetu, ta pa vrača udarec

Včeraj je Branko Tamše ostal brez službe pri Zagrebu, nadomestil ga je Vujović. Danes pa je na dan prišla izjava zagrebškega direktorja Vedrana Šupukovića, ki je ostro kritiziral Tamšetovo delo. A “Branč” mu seveda ni ostal dolžan. 


“Prejšnjemu trenerju se zahvaljujem za predano delo, moram pa povedati, da je imel Branko Tamše najbolj urejene razmere od vseh trenerjev Zagreba, vsaj odkar sem direktor jaz (v tem času Goluža, Kamenica, Saračević, Červar, op. p.). Imel je absolutno avtonomijo. Ne samo na igrišču; sam je zastavil tudi potek priprav na sezono. Mi smo hoteli na turnir v Strasbourg, on je to zavrnil. Že pred začetkom lige prvakov in Sehe smo se želeli pomeriti s primerljivimi nasprotniki, da bi videli, kje smo; s takimi ekipami nismo igrali. Prvo resno tekmo smo odigrali proti Veszpremu, drugo proti Parizu, Aalborg pa je ekipa, ki je po vseh značilnostih na naši ravni, zato ne bi smeli izgubiti na tak način. Drugi polčas je bil sramoten, čista razprodaja ugleda. Bili smo prisiljeni stabilizirati ekipo, da bi v nadaljevanju sezone lahko izpolnili zastavljene cilje. Mi ne smemo biti ‘alibi ekipa’. Ne želimo tako delovati proti ekipam, kot sta Aalborg ali Celje. Zaslužimo si več,” so objavili izjavo Vedrana Šupukovića na Ekipa24

Branko Tamše pa je za njihove kolege iz tiskane verzije edinega športnega časopisa v Sloveniji povedal: “To je v redu. Kolikor sem slišal, smo imeli različne poglede. Moji so bili pravi, njihovi pa malo drugačni, ampak z njimi se ne mislim spuščati v debate. Vse v redu, to bom pustil za seboj.”

 

FOTO: RK Jeruzalem Ormož

Komentarji