V Zlatorog prihajajo velika imena evropskega rokometa

Jutri celjske rokometaše čaka prva domača tekma v Ligi prvakov. Po prvi gostujoči tekmi, ki so jo odigrali v Aalborgu, jutri v Celje prihaja veliki Kiel. Tekma med Celjem in Kielom je na sporedu ob 18.45 uri. 


Celjani se bodo jutri pomerili z rekorderji po številu naslovov v Bundesligi ter štirikratnimi prvaki Lige prvakov. V Zlatorog prihajajo velika imena evropskega rokometa kot so Miha Zarabec, Niklas in Magnus Landin, Domagoj Duvnjak, Patrick Wiencek ter ostali odlični rokometaši. 

Rokometaši Celja so se v preteklosti s Kielom srečali že desetkrat. Na dosedanjih tekmah so se Celjani dvakrat veselili zmage, ena tekma se je končala brez zmagovalca in sedemkrat so se zmage veselili rokometaši Kiela. Kako se bo tekma končala tokrat, pa bomo spremljali jutri od 18.45 ure naprej. 

“Zavedamo se zahtevnosti obračuna. V Zlatorog prihaja izjemna ekipa Kiela, ki v letošnji ligi prvakov nastopa z najvišjimi tekmovalnimi ambicijami. Nemci v odlični formi, v tej sezoni kažejo zelo učinkovite igre, zadnja dva obračuna so denimo dobili z dvomestno razliko. So tudi zelo uigrana zasedba, dolgo so že skupaj, kar je zanje velik plus v primerjavi z ostalimi tekmeci. Pred nami je velik izziv, ki pa se ga nikakor ne bojimo. Na Danskem smo pokazali, da se lahko kosamo s kakovostnimi tekmeci, tudi tokrat bomo dali svoj maksimum, da bi se predstavili v čim boljši luči. Želimo si tudi podpore naših navijačev, poln Zlatorog bi nam vlil dodatnih moči. Veseli dejstvo, da je stanje v moštvu dobro, nimamo težav s poškodbami, tako da nestrpno pričakujemo začetek tekme,” pred enajstim medsebojnim dvobojem z nemško zasedbo v elitni ligi prvakov poudarja trener Alem Toskić

 

Komentarji