Vajdl: “Fantje niso vzeli tekme resno”

Rokometaši Trebnjega so v četrtem krogu lige NLB gostili novinca v ligi RD Butan Plin Izola. Tekma se je odvijala proti pričakovanjim domačih. Gostje so že v prvem polčasu ustvarili visoko razliko, v drugem polčasu so jih Trebanjci ujeli, a je bilo časa za novo zmago Trima premalo.


Igralci Trima so bili v prvem polčasu nerazpoloženi, v drugem delu pa so povsem stopili na plin. Domačini so slabi dve minuti pred koncem zaostajali s 25:27, izenačujoča gola pa sta prispevala Anže Dobovičnik in Uroš Udovič štiri sekunde pred koncem dvoboja.

Strateg Trima Ivan Vajdl meni, da so njegovi fantje malce podcenjevali tekmeca: “Moji fantje niso tekme vzeli dovolj resno. Ponavljal sem pred tekmo, da je Izola zahteven in kvaliteten nasprotnik. Primorci so nam v prvem polčasu precej ušli, naša obramba ni funkcionirala, v napadu smo storili preveč napak. V nadaljevanju smo ujeli goste in povedli za dva zadetka, a so se gostje ponovno vrnili in niso bili daleč od tega, da bi iz Trebnjega vzeli dve točki. Izolanom čestitam za zasluženo osvojeno točko.”

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji