Varagić: “Tekmo smo začele res katastrofalno”

Reprezentanca Francije je brez večjih težav premagala Slovenijo. Visokemu porazu (18-29) je v veliki meri botroval tudi zelo slab začetek tekme.


Dragan Adžić, selektor slovenske reprezentance:
“Na tej tekmi sem kot selektor dobil ogromno informacij, verjetno še več kot proti Črni gori. To mi bo zelo koristilo pri načrtovanju smeri, v kateri moramo delovati, da bomo boljši. Generalno gledano nas v torek čaka izjemno težko delo. Nasproti nam bodo stale izjemno nepredvidljive tekmice, na katere se je težko pripraviti. Ne glede na to se bomo nanje dobro pripravili in si skrbno ogledali tudi njihovo tekmo proti Črni gori.”
 
 
Alja Varagić, slovenska reprezentantka:
“Tekmo smo začele res katastrofalno. Ničesar kar smo se dogovorili, na igrišču nismo izvedli, od igre v napadu, pa vse do vračanja v obrambo. Potrebovale smo 15 minut, da smo se prebudile in začele igrati tako kot znamo. A tedaj je bil zaostanek že visok in ko je temu tako, je olimpijskim prvakinjam težko priti blizu. Z boljšo igro na uvodu bi tudi razlika bila manjša.”
 
 
Petra Kramar, slovenska reprezentantka:
“Potrebno se je zavedati, da so nam nasproti stale olimpijske prvakinje. V obrambi smo na trenutke pokazale izjemno borbenost. Na naslednjih tekmah bo potrebno tako igrati od prve, do zadnje minute. Verjamem, da se bo s tem rezultat obrnil v našo korist.”
Foto: IHF
Komentarji