Varagić: ”To je eden težjih porazov v moji karieri”

Izjave Krima po povratni tekmi v Romuniji.


Dragan Adžić, trener RK Krim Mercator: ”Pričakovano zahtevna tekma v odličnem vzdušju. Nismo igrali na želeni ravni, nismo dali svojega maksimuma. Izgovorov ne bomo iskali v zdravstvenih težavah ekipe. Odgovornost je na trenerju, zato bom naredil kakovostno analizo. Kljub vsemu lahko rečem, da smo napredovali. Aleksandra Rosiak se je v svoji prvi sezoni v EHF Ligi prvakinj na tako pomembni tekmi dobro znašla. Vse izkušnje, ki smo jih pridobili, nam bodo koristile v nadaljevanju sezone, predvsem pa v naslednji.”

Aleksandra Rosiak, rokometašica RK Krim Mercator: ”Bila je izjemno zahtevna tekma, na kateri smo se borile do konca. Prvi korak proti četrtfinalu smo naredile doma, tokrat pa smo tekmicam dovolile gol preveč in izgubile možnosti za napredovanje.”

Nataša Ljepoja, rokometašica RK Krim Mercator: ”Vedele smo, da prednost petih zadetkov ne prinaša ničesar. Tekma je bila res zahtevna, atmosfera je bila odlična. Na začetku smo se lovile v napadu, v uvodu drugega polčasa smo bile neverjetne, nato pa se je zalomilo in rezultat je tak, kakršen je. Žal nam je tega enega zadetka, ki nas je stal četrtfinala.”

Tjaša Stanko, rokometašica RK Krim Mercator: ”Že pred povratnim srečanjem smo poudarjali, da razlika ni nikoli dovolj velika. Tega smo se zavedali, zdaj pa ne moremo skriti razočaranja in jeze. Težko rečem, da smo imele napredovanje v svojih rokah, a imele smo prednost. Naredile smo preveč napak, stvari s prve tekme bi morale izboljšati, pa jih nismo.”

Alja Varagić, rokometašica RK Krim Mercator: ”Vsekakor smo v Bukarešto prišle po napredovanje, a naredile smo preveč napak, kar so tekmice izkoristile. V takšnem vzdušju to ni bilo težko. Manjkalo je potrpežljivosti, osredotočenosti in naše igre, ki smo jo pokazale v Stožicah. To je eden težjih porazov v moji karieri.”

Foto: Uroš Pihner

Komentarji