Varovanci Uroša Zormana na poti v Oran

Slovenska moška izbrana vrsta bo pod vodstvom Uroša Zormana nastopila na sredozemskih igrah. Danes popoldne se odpravljajo v Oran, kjer jih prva tekma čaka v ponedeljek. 


Zorman bo s seboj v Oran peljal 16 rokometašev. Zaradi zdravstvenih težav je ostal brez krožnega napadalca Stefana Žabića in vratarja Gala Gaberška. Namesto Gaberška bo v Oran skupaj z ostalimi fanti odpotoval Gašper Dobaj. 

SPISEK IGRALCEV:

  • Tim Cokan, Tadej Mazej, Urban Pipp, Staš Slatinek Jovičić, Timotej Grmšek, Gašper Horvat, Tadej Kljun, Marko Kotar, Uroš Miličević, Tim Rozman, Domen Tajnik, Matevž Žagar, Jernej Drobež, Domen Sikošek Pelko, Alen Skledar, Gašper Dobaj.

Slovenija se bo v prvem delu sredozemskih iger pomerila v skupini A, kjer se bo v ponedeljek srečala s Srbijo, v torek s Tunizijo, v petek z Egiptom in Italijo. 

“V Alžirijo se podajamo z dokaj mlado ekipo. Po informacijah, ki jih imamo, bodo ostale ekipe bolj ali manj nastopale v najmočnejših zasedbah, zato nas čaka precejšen zalogaj. Po drugi strani bo to prineslo lep uvid, na koga lahko v bližnji prihodnosti računamo. Obenem bodo fantje, ki igrajo v slovenski ligi, videli, na kakšni ravni je njihova igra in koliko jim manjka do najvišje ravni,” je pred odhodom povedal Uroš Zorman. 

 

FOTO: RZS

 

Komentarji