Velenjčani predstavili zadnjo okrepitev

Velenjčani so predstavili še svojo zadnjo okrepitev. Kot zadnji se jim bo pridružil 22- letni Urban Pipp. Poleg Urbana, pa se bodo v naslednji sezoni pridružili tudi Martin Hebar, Matevž Skok in David Kovačič. 


22- letni Urban Pipp je svojo rokometno pot začel v Škofji Loki. Pipp je za člansko ekipo Loke prvič zaigral v sezoni 2016/17, letos pa je doživel tudi debitantski nastop za reprezentanco Slovenije. Dres Slovenije je nosil na letošnjih sredozemskih igrah. 

David Miklavčič, direktor RK Gorenje Velenje:  Izredno smo veseli, da nam je v klub uspelo pripeljati igralca kot je Urban, ki se je izkazal že v svojem matičnem klubu, RD Urbanscape Loka. Želimo si, da svojo igro pri nas še dodatno razvije in postane pomemben člen naše ekipe, tako v domačih, kot Evropskih tekmovanjih.”

Urban Pipp, rokometaš RK Gorenje Velenje: Vesel in ponosen sem, da se nam je z RK Gorenje Velenje uspelo dogovoriti za prestop. Gre za enega največjih klubov v Sloveniji, ki ima tudi dolgo zgodovino nastopanja v evropskih tekmovanjih. Nove izzive že nestrpno pričakujem in upam, da bom s svojimi predstavami pomagal ekipi do zastavljenih ciljev. Ekipo in strokovni štab že dobro poznam in se veselim našega sodelovanja, saj verjamem, da lahko skupaj pišemo lepo zgodbo.”

 

FOTO: RK GORENJE VELENJE (Jurij Vodušek)

Komentarji