Veselin Vujović: “Umri je*em ti život! Umri, da te ne gledam več

V ligi SEHA je bil na sporedu dvoboj med Meškovim iz Bresta ter Zagrebom. Tekmo so sicer dobili Belorusi z rezultatom 33:29, a bolj kot to je na tekmi zopet izstopal slovenski selektor Veselin Vujović.


Burno je reagiral že ob prvi minuti odmora, ko so njegovi varovanci zaostajali za pet zadetkov. Najprej je s sarkastičnim pristopom vpil kako bodo nadoknadili pet golov zaostanka, ko pa niti enega niso mogli nato pa je prišel prvi od dveh vročih trenutkov na tekmi. Dvema slovenskima rokometašema je namreč zabrusil: “Prisežem. Prisežem na vse, kar imam. Če vidim, da ne umirata na igrišču in da ne gresta na glavo, bosta že videla po tekmi.”

Drugi še bolj odmevnejši trenutek pa je nastopil ob drugi minuti odmora. Takrat se je Vujović spravil na slovenskega reprezentanta Aleksa Vlaha. “Umri, je*em ti život, da ti je*em. Umri, bre više, da te ne gledam. Umri više …”  so besede, ki odmevajo.

Na svojem twitter profilu se je oglasil tudi Miha Žvižej, ki je podal svoje stališče glede omenjenega dogodka. “Kdo govori z drugim človekom na tak način? In vi ga kličete legenda? Pojdi stran od tukaj!” se je glasil zapis mlajšega od bratov Žvižej.

Kaj se je po tekmi dejansko zgodilo še ni znano?

Foto: Veselin Vujović FB

Komentarji