Veszprem sklical konferenco, kjer bo sporočil velike spremembe

Za madžarskim rokometnim velikanom Telekom Vezprem je porazna sezona. Madžari se niso uspeli uvrstiti na finalni turnir najboljše štirice Lige prvakov, prav tako so razočarali v domačem prvenstvu, ko so jim naslov državnega prvaka odvzeli rokometaši Pick Szegeda. Za tolažbo Veszprema je lahko le osvojitev naslova pokalnega prvaka Madžarske.


Prva žrtev neuspele sezone, kjer Veszprem ni dosegel vseh zadanih ciljev, je bil glavni trener, Španec David Davis, po besedah športnega direktorja kluba Laszlo Nagy-ja pa se v klubu obetajo korenite spremembe. 

Po tem ko je madžarski rekordni prvak Telekom Veszprém dobil vstopnico za nastop v EHF Ligi prvakov v naslednji sezoni, je v petek ob 10.00 sklical tiskovno konferenco, kjer bo sporočil velike spremembe v klubu za naslednjo sezono. Na konferenci bodo najverjetneje sporočili ime novega trenerja zvezdniške ekipe Veszprema. Govori se, da utegne Davida Davisa nadomestiti nekdanji igralec madžarskega kluba Momir Ilić, ki je bil tudi v igri za trenerja Celja Pivovarne Laško.

Foto: Telekom Veszprem

Komentarji