VIDEO: Ana Gros med najboljšimi tremi v Evropi

Francoski ženski rokometni klub Brest Bretagne, za katerega igra slovenska reprezentantka Ana Gros, v letošnji sezoni Lige prvakinj igra odlično. Francoski klub povprečno na tekmo zadeva po 35,6 zadetkov, nič drugače pa ni bilo na tekmi 4. kroga Lige prvakinj. Ekipa Ane Gros je proti nemškemu Bietigheimu znova presegla mejo 35 zadetkov in zmagala s 36 : 30.


Osrednja osebnost tekme pa je bila slovenska kapetanka Ana Gros, ki je bila nezaustavljiva. Slovenka je v prvem polčasu Nemkam “nasula” kar 9 golov, predstava Grosove pa se ni končala v prvem polčasu. V drugem polčasu je Ana znova zadevala in z nekaj odličnimi potezami zapečatila usodo Nemk. Ekipa Bresta Bretagne je z štirimi zmagami trdno na prvem mestu skupine C, v tem tednu pa boto gostile Budućnost.

Ana Gros si je z izjemno predstavo proti Nemkam in doseženimi 13 goli prislužila mesto v najboljši trojici minulega kroga Lige prvakinj.

Nekaj zadetkov Grosove si oglejte v spodnjem videu:

3 Stars | Round 4 | DELO WOMEN'S EHF Champions League 2019/20

Dejana Milosavljevic, Ana Gros & Denisa-Stefania Dedu.Here are the three stars which shone the brightest in Round 4.You can vote for your top player here 📥 https://ehf-handball.app.do/3-stars-round4Rukometni klub Podravka Vegeta CSM Bucuresti Brest Bretagne Handball Officiel

Objavil/a EHF Champions League dne Ponedeljek, 04. november 2019

 

FOTO: Brest Bretagne

Komentarji