VIDEO: Kakšen “EUROGOL” za zmago v 1. B DRL!

Na sobotni tekmi med RK SVIŠ Ivančna Gorica in MRK Ljubljana je bilo zelo napeto. Do zadnje sekunde se ni vedelo, kdo bo zmagovalec dvoboja. Z IZJEMNIM ZADETKOM je nato zmagovalca odločil Matic Košir, ki je zadel iz 9 metrov po izteku igralnega časa. Video zadetka si lahko pogledate spodaj.


Ljubljančani so 3 minute pred koncem zaostajali za 3 zadetke, a so v 30. minuti uspeli izid izenačiti na 30:30. Sledil je napad SVIŠ-a, za katerega so imeli Ivančani 20 sekund časa. Ljubljanska obramba ni dopustila strela na gol. Nekaj sekund pred koncem so naredili prekršek in sledil je le še strel iz 9 metrov. Matic Košir je vzel žogo v roke, se odklonil v “eret”, nastala je luknja v ljubljanskem bloku in sledil je zmagovalni zadetek za 31:30.

VEČ O IZJEMNO NAPETI TEKMI

Treba pa je izpostaviti IZJEMNO FAIR PLAY POTEZO trenerja gostov Bojana Čotarja. V 19. minuti so imeli Ljubljančani protinapad, iz katerega je nasprotnikovega vratarja poizkušal premagati Urban Pipp, a mu ni uspelo. Žoga je po strelu Pippa zadela nasprotnikovega vratarja, se odbila nazaj v Pippa in zatresla mrežo gostov. Sodnika Vidic in Leskovec sta kljub izrednim protestom tako domačih gledalcev kot domače klopi zadetek Pippu priznala. Posredoval pa je Bojan Čotar, ki je sodnikoma razložil, da gol v takšni situaciji ne velja, in sodnika sta zadetek razveljavila. BOJAN, KAPO DOL ZA IZJEMNO FAIR PLAY POTEZO!

VIDEO FAIR PLAY POTEZE BOJANA ČOTARJA

VIDEO ZADETKA

FOTO:  BOŠTJAN VIDRAJZ

Komentarji