VIDEO: Velenjčani pripravili posebno vabilo navijačem za sobotni derbi s Celjem

RK Gorenje Velenje in RK Celje Pivovarna Laško se bosta v 5. in 10. krogu končnice Lige NLB pomerila na tradicionalnih šaleško – savinjskih derbijih. Tekma 5. kroga bo v Velenju (sobota, 27. aorila, ob 20.30h), tekma zadnjega kroga pa v Celju (petek, 31. maja, ob 20.15h). Po reprezentančni tekmi sta se srečala kapetana obeh klubov, David Miklavčič in David Razgor, ki sta izzvala drug drugega, kdo bo v svojo dvorano na derbi pripeljal več obiskovalcev.


Za sobotni šaleško-savinjski derbi so v velenjskem klubu pripravili prav posebno vabilo. V njem na tekmo vse navijače vabijo uspešni rokometaši, nekdanji igralci velenjskega Gorenja. Mario Šoštarić, Matej Gaber, Klemen in Nejc Cehte, Vid Kavtičnik, Rok Zaponšek, Jure Dolenec, Marko Bezjak in Staš Skube vabijo vse, da v soboto v Rdeči dvorani podprejo črno-rumene na derbiju s Celjani.

Vabilo nekdanjih rokometašev Velenja za sobotno tekmo si oglejte v spodnjem videu:

Vabilo na #večniderbi in #navijaškiderbi

‼️No, tole je pa res prav poseben poziv in vabilo na sobotni #vecniderbi in #navijaškiderbi ‼️ Le kdo bi se mu lahko uprl … 🤩👏🏻—-Naše bivše ose, hvala za sodelovanje in podporo iz tujine! 💪🏻🐝🐝💛🖤Hvala Mario Sostaric 24, Matej Gaber, Vid Kavticnik – Vidko, Klemen in Nejc Cehte, Rok Zaponšek, Jure Dolenec 11, Marko Bezjak-Bezo in Staš Skube.

Objavil/a RK Gorenje Velenje dne Torek, 23. april 2019

Komentarji