Vladan Lončar se iz Velenja seli v Krko

Pred nadaljevanjem sezone smo že videli prve prestope. Eden izmed teh se je zgodil na relaciji RK Gorenje Velenje in MRK Krka. Iz Šaleške doline se v dolenjsko prestolnico seli Vladan Lončar. To bo za Lončarja že tretji klub v Ligi NLB, saj je pred prihodom v Velenje branil barve Dobove.


Vladan Lončar je na 10 odigranih tekmah letošnje sezone državnega prvenstva dosegel 11 zadetkov. En gol je dosegel tudi v pokalu EHF. Lončar in klub sta se razšla s sporazumno prekinitvijo pogodbe.

“Zahvaljujem se, da sem lahko bil del Gorenja Velenja. Ekipi želim veliko uspehov v nadaljevanju sezone in upam, da boste dosegli vse zastavljene cilje. Pričakujem, da bom v Krki bolj izstopal, kot sem tukaj obenem pa, da bom več igral,” je za klubsko spletno stran dejal 23-letni Lončar.

Svoje je dodal tudi direktor Gorenja Velenja, Janez Gams. “Dogovorili smo se za sporazumno prekinitev pogodbe. Vladanu se je ponudila priložnost v klubu, kjer bo igral več. Zahvaljujemo se mu za njegov doprinos v našem klubu in verjamemo, da bomo v nadaljevanju sezone vsi zadovoljni s to odločitvijo.”

FOTO: Jurij Vodušek/RK Gorenje Velenje

Komentarji