Vladoša Nižetič: “Punce so se borile od prve do zadnje minute in rezultat je tukaj”

Rokometašice Pirana so včeraj na zadnji tekmi rednega dela v domači dvorani premagale igralke Logatca. Domačinke so ogromno naredile že na začetku tekme, ko so povedle s 5:0. Vodstva do konca srečanja niso več izpustile iz rok, čeprav so se gostje nekajkrat nevarno približale. Pirančanke so na koncu prišle do zmage z rezultatom 30:27.


Vladoša Nižetič, pomočnica trenerja RK Piran:
“Dokazale smo, da smo boljša ekipa od Logatca. Punce so se borile od prve do zadnje minute in rezultat je tukaj. Poskrbeli smo, da so gledalci trepetali in do konca niso vedeli, ali nam bo uspelo zmagati. Vendar so bili strahovi odveč in naše borbene rokometašice so dokazale, da so si močno želele zmage. Ob zaključku rednega dela prvenstva smo z osvojenim drugim mestom zadovoljni. Glede na to, da je to nova ekipa, smo šli v prvenstvo čisto brez pričakovanj. Skozi prvenstvo smo dokazali, da imamo odlično ekipo in je zato drugo mesto odličen rezultat. Sedaj nas čaka mesec premora.”

Barbara Brkovič, rokometašica RK Zvezda Logatec:
“Rekla bi, da smo žal to tekmo izgubile v prvih sedmih minutah. Dobile smo pet golov naenkrat. Nismo vedele, kje smo, zakaj smo. Malo smo se izgubile, obrambe ni bilo. Potem pa smo si po prvem polčasu v slačilnici rekle, da nimamo kaj izgubiti. Malo smo se zbrale in pobrale. Nasprotnice so v nekih trenutkih postajale utrujene in me smo to izkoristile v naš prid in se jim tako malo približale. Na koncu pa spet nekaj naših napak, izgubljene žoge in tako jih nismo mogle ujeti. Čestitke Piranu!”

FOTO: Breda Krajnc / RK Piran

Komentarji