Vojko Lazar bo vodil ŽURD Koper

Vojko Lazar, ki je včasih vodil hrpeljski Gold Club in je zadnja leta deloval izven slovenskih meja (v Kazahstanu in Italiji), bo v naslednji sezoni vodil ŽURD Koper.


V ženskem koprskem klubu so bili sicer zadovoljni s prejšnjim trenerjem Valentinom Štinglom, a po besedah predsednika Saša Munde “Valentinu enostavno časovno ni več zneslo, saj ima blizu doma tudi svojo telovadnico oziroma fitnes, kjer ima vedno več dela in se je odločil posvetiti temu. Poleg tega opravlja delo na eni izmed osnovnih šol. Z njim smo bili zadovoljni in se tudi razhajamo prijateljsko”, nam je še povedal gospod Munda.

Lazar pravi, da bodo v naslednji sezoni poizkušali priključiti tudi nekaj mladih Koprčank k članskemu moštvu. Dejal je, da niso pod bremenom rezultatskih ciljev, kar je potrdil tudi Munda, ki je za naš portal rekel: “Vsako leto gremo višje in višje. Odgovor na vprašanje o rezultatskih ciljih pa vam bom zagotovo lahko dal maja naslednje leto”, se je tudi malce pošalil.

Vojko Lazar: “Po skoraj desetletni odsotnosti s slovenskih igrišč se vračam v Slovenijo. S predstavniki ŽURD Koper smo našli skupni jezik in se dogovorili za sodelovanje v naslednji sezoni. V igralskem kadru za naslednjo sezono se ne predvidevajo velike spremembe, želja in naloga vseh pa je vključevanje mladih igralk v člansko ekipo. Verjamem, da bomo ekipa, ki bo predstavljala vsem prvoligašem trd oreh in da se bomo z vsemi enakopravno borili za čim boljšo uvrstitev.”

 

Pripravil: Primož Petrovič Vernikov
FOTO: Vojko Lazar – FB
(vir izjave Lazarja: ŠD Šport)
Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja