Vranješ o novem pomočniku: “Opravil sem kar nekaj pogovorov s slovenskimi trenerji…”

Včeraj smo na našem portalu že poročali o novem pomočniku selektorja Ljubomirja Vranješa. To funkcijo bo v prihodnje opravljal Gregor Cvijić, ko se je od te funkcije pred njim sporazumno poslovil Uroš Zorman.


V delo strokovnega štaba bosta v prihodnosti vključena tudi dr. Marko Šibila, kot predsednik strokovnega odbora, in Klemen Luzar iz Celja Pivovarne Laško.

“Po olimpijskem turnirju v Berlinu sva se z Urošem Zormanom obojestransko strinjala, da vsak ubere svojo pot. Urošu se najlepše zahvaljujem za prispevek k delovanju reprezentance pod mojim vodstvom,” je slovo Uroša Zormana komentiral Vranješ.

“V zadnjem obdobju sem nato opravil kar nekaj pogovorov s slovenskimi trenerji. Na koncu sem se odločil, da k sodelovanju povabim Gregorja Cvijića, ki je na povabilo tudi pristal. Konec meseca in v prvih dneh maja so pred nami tri odločilne tekme za nastop na evropskem prvenstvu, na katerih moramo potrditi našo vozovnico na Madžarsko in Slovaško, obenem pa si z rezultatom omogočiti tudi čim boljši položaj pred kasnejšim žrebom,” dodaja slovenski selektor.

Komentarji