Vrnil se je eden izmed največjih! Nikola Karabatić po sedmih mesecih znova trese mreže

Nikola Karabatić se je po sedmih mesecih odsotnosti zaradi poškodbe vrnil na rokometna igrišča. Eden najboljših rokometašev vseh časov je svojo vrnitev dočakal na tekmi državnega prvenstva PSG-ja proti Saint Raphaelom, ko so Parižani zmagali z visoko razliko (44:32).


Karabatić se je po sedmih mesecih premora včeraj vrnil na rokometna igrišča. Svoj povratek je doživel na tekmi francoskega državnega prvenstva proti Saint Raphaelu, kjer je dosegel štiri zadetke. Ekipa pod trenersko palico Raula Gonzalesa je na dobri poti do ubranitve naslova državnega prvaka v Franciji. Do konca prvenstva namreč PSG čakajo še tri tekme, od drugouvrščenega Montpellierja pa imajo tri točke prednosti z eno tekmo manj.

Karabatić je že minuli teden z ekipo odpotoval v Aix, a ni dobil priložnosti za igranje. Vrnitev Karabatića je zagotovo odlična novica pred finalnim turnirjem najboljše četverice v EHF Ligi prvakov za PSG, novice pa so se razveselili tudi v francoski reprezentanci, ki jo letos poleti čakajo olimpijske igre v Tokiu.

Vrnitev Karabatića po sedmih mesecih premora si oglejte spodaj:

 

Komentarji