Vujović: “Razlika nam bo dodala še več samozavesti”

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so danes, malce bolj zgodaj kot prejšnja leta, začeli evropska tekmovanja. V 1. krogu kvalifikacij EHF Evropske lige so doma gostili danski GOG ter zmagali s štirimi zadetki prednosti.


Celjani naslednjo soboto gostujejo v Gudmeju, pri GOG-u, ki odkrito napoveduje in napada naslov danskih prvakov, danes pa so dokazali, da imajo zelo dobro ekipo, ki je tega sposobna. A na drugi strani je bila še bolj razpoložena domača zasedba, ki ima enake cilje in bo čez teden dni odigrala še drugi polčas tega obračuna, ki bo dal odgovor kdo se bo uvrstil v naslednji krog.

Miljan Vujović, igralec Celja Pivovarne Laško: “Najprej bi se rad zahvalil gledalcem, kljub temu, da jih zaradi ukrepov ni bilo veliko, so nam ti, ki so bili, zelo pomagali. GOG je vrhunska ekipa, ki bi brez težav igrali ligo prvakov. Imajo nekaj vrhunskih igralcev, vratarja, dobro pa delujejo tudi kot ekipa. Na začetku smo dobro zapirali desno stran z Gidselom, potem pa je nadaljeval z igrami, ki jih je kazal na OI. Razbil nam je obrambo in posledično smo se preveč fokusirali nanj. Nato so dodali še sedmega igralca ter nam povzročali dodatne težave v obrambi. Na srečo smo bili še naprej dobri v napadu in prišli do zaslužene zmage. Razlika je in ni velika, nam bo pa predvsem dodala še več samozavesti.”

FOTO: Gregor Katič/RK Celje Pivovarna Laško

Komentarji