Vujović: “S takšno igro bi izgubili proti vsem ekipam iz makedonske lige”

Včeraj sta se v 4. krogu elitne EHF Lige prvakov pomerila makedonski prvak RK Vardar in francoski Montpellier. Francozi, ki so v zadnjem obdobju v odlični formu, so odlično odigrali tudi v Skopju, kjer so zanesljivo slavili zmago z 31:25.


Po tekmi je bil vidno razočaran trener Vardarja Veselin Vujović, ki je pred obračunom s Francozi napovedoval drugačen izid: “V nobenem momentu in segmentu igre nismo parirali tekmecu. Vardar ni bila ekipa iz prvih treh krogov Lige prvakov. Žal mi je, da nismo nadgradili te dobre atmosfere. Montpellier si zasluži spoštovanje, premagali so Kiel. Naša cela ekipa je odigrala slabo, moramo analizirati v čemu je problem, sezona je še dolga,” je povedal zloglasni “Vujo”.

“Iskreno sem srečen da včeraj nismo igrali proti Butelju, ker bi s tako igro izgubili tudi proti njim. S takšno igro bi izgubili proti katerikoli ekipi iz makedonske Skiperlige. Po štirih krogih imamo pet točk, kar ni slabo, ker nihče nima veliko točk. Moramo ostati na realnih tleh, ker bodo prišli tudi težki časi,” je še povedal glavni trener Vardarja.

 

 

FOTO: RK Vardar 1961 Facebook

Komentarji