Začenja se 2. DRL

V petek 9.10.2020 ob 18:00 se, s tekmo med RK Kočevje in RD Škerjanc Jadran Hrplje – Kozina pričenja članska 2. DRL.


RK AJDOVŠČINA – RK RADOVLJICA

Prvo tekmo v novi sezoni 2. DRL bosta odigrali ekipi Ajdovščine in Radovljice. Domače bodo, sicer v okrnjeni zasedbi zaradi ukrepov proti širjenju okužb z virusom COVID-19, s tribun podpirali navijači. Rokometni klub Ajdovščina zagotovo velja za favorita proti ekipi katera je manj izkušena z igranjem v 2. DRL.

RK DRAVA PTUJ – RK VELIKA NEDELJA

Derbi prvega kroga 2. DRL se bo odvil, v soboto ob 16:30 v dvorani Ljudski vrt, brez gledalcev. Navijači obeh moštev si bodo tekmo lahko ogledali v spletnem prenosu. Domači, ki so v prejšnji sezoni zasedli 7. mesto v 1. B DRL letos zagotovo ciljajo na najvišja mesta.

RD MOŠKANJCI-GORIŠNICA –  RK ARCONT RADGONA

Tekma prvega kroga med RD Moškanjci-Gorišnica in RK Arcont Radgona je prestavljena. Datum kdaj bo tekma odigrana bo sporočen naknadno.

RK KRONOS – RK POMURJE

V Logatcu se bosta, v soboto ob 10h, pomerili ekipi Kronosa in Pomurja. Slednji veljajo za nespornega favorita, saj so prejšnjo sezono zaključili na drugem mestu medtem, ko je Kronos končal zadnji na lestvici brez osvojene točke. Kronos bo tako na domačem igrišču imel težko nalogo pri osvajanju prvih točk v novi sezoni.

RK KOČEVJE – RD ŠKERJANC JADRAN HRPLJE – KOZINA

Tekma v Kočevju bo, tako kot skoraj vse preostale, potekala brez gledalcev. Domača ekipa, ki je novinec v 2. DRL bo proti favoriziranim igralcem s Kozine, ki so prejšnjo sezono zasedli 5. mesto, zagotovo imela težko delo na domačem igrišču.

  1. Krog, 9 in 10.10.2020:

RK AJDOVŠČINA – RK RADOVLJICA (sobota ob 18h)

RK DRAVA PTUJ – RK VELIKA NEDELJA (sobota ob 16:30)

RD MOŠKANJCI – GORIŠNICA –  RK ARCONT RADGONA (prestavljena tekma)

RK KRONOS – RK POMURJE (sobota ob 20h)

RK KOČEVJE – RD ŠKERJANC JADRAN HRPLJE – KOZINA (petek ob 18h)

Komentarji