Žagar: “Uvod v tekmo je bil dober, potem pa smo z napakami dovolili gostom, da so nas ujeli”

Rokometaši Ribnice so v petkovi tekmi na domačem terenu prepričljivo premagali Jeruzalem Ormož, s 36-32. Ribničani so se na ta način Ormožanom maščevali za visok poraz na prvem medsebojnem obračunu v gosteh. 


Kljub zmagi, ki so si jo Ribničani zagotovili dokaj zanesljivo, v domačem taboru vendarle niso mogli biti zadovoljni z nekaterimi trenutki tekme. “Uvod v tekmo je bil dober, potem pa smo z napakami dovolili gostom, da so nas ujeli. Proti koncu smo se vendarle zbrali in tekmo uspešno pripeljali do konca. Zmaga je sicer ostala doma, vendar bi morali zmagati z višjo razliko. Upamo, da bomo v sredo v Slovenj Gradcu odigrali bolje.” razmišlja Žan Žagar, krilni rokometaš Ribnice.

David Bogadi, ki brani vrste Jeruzalema, je z mislimi že pri prihodnjem obračunu. “Tekmo smo začeli zelo slabo, gostitelji so hitro povedli za štiri zadetke. Potem smo jih nekako ujeli, ampak je manjkala pika na i, da bi jih prehiteli. Tokrat žal ni šlo. V sredo je nova tekma in takrat bomo poskušali dobiti točke.”

Ribnica bo v prihodnjem krogu gostovala v Kopru, Jeruzalem pa bo doma pričakal Krko.

Foto: RD Riko Ribnica

Komentarji