Zamenjave pri vodstvu Škofljice

V sredo, 22. februarja 2023, je v Kulturni dvorani Občine Škofljica potekal redni letni zbor članov ŠRD Škofljica.


Na njem so lahko vsi prisotni člani kluba prisluhnili poročilu delovanja v iztekajočem mandatu dosedanjega predsednika Igorja Zupančiča, finančno poročilo ter poročilo rokometne sekcije.

V vseh poročilih so si bili enotni, da je bilo v iztekajočem se mandatu, kljub epidemiji COVID-19, narejeno ogromno dela, tako na finančnem kot športnem področju. Bili so tako vzponi kot tudi padci, a društvo je uspešno krmarilo med vsemi ovirami.

Vsi prisotni so na zboru potrdili vsa poročila, nato pa so sledile volitve novega predsednika. Dosedanji predsednik Igor Zupančič se je namreč, zaradi osebnih razlogov in preobilice dela na poslovnem področju, odločil da ne bo podal nove kandidatureSvojo kandidaturo za mandatno obdobje do leta 2026 je podal dosedanji član upravnega odbora Tomaž Šnajdar. Slednji je, ob službeni odsotnosti, pisno podal svojo vizijo za naslednje mandatno obdobje (2022-2026).

V klubu se zahvaljujejo dosedanjemu predsedniku, Igorju Zupančiču, ki je klub uspešno vodil dva mandata oziroma kar 10 let

Pod njegovim predsedovanjem so mlajše selekcije dosegle naslednje odlične zavidljive uspehe:

  • Starejši dečki A – državni prvaki (združena ekipa z RD LL Grosist Slovan) v sezoni 2017/18
  • Starejši dečki A – 2. mesto v državi v sezoni 2018/19
  • Mlajši dečki A – 3. mesto v državi v sezoni 2018/19
  • Mladinci – uvrstitev v prvo mladinsko ligo v sezoni 2021/22

Igor Zupančič ostaja v klubu kot aktivni član upravnega odbora.

 

VIR: ŠRD Škofljica

Komentarji