Rokometaši Velike Nedelje v Črnomlju do novih točk

Rokometaši Črnomlja so danes v upanju na prekinitev niza porazov gostili rokometaše Velike Nedelje. Obračun se ni odvil po željah domačinov, gostje pa so z rezultatom 28-37 vpisali deveto zmago v sezoni in dodatno poglobili krizo Črnomeljčanov.


Obračun v Črnomlju se je začel precej izenačeno, hkrati pa tudi z veliko zadetki. Po 4. minutah igre sta bili ekipi izenačeni na treh zadetkih, tudi v nadaljevanju pa se nobena izmed ekip ni uspela oddaljiti na omembe vredno prednost. Obdobje gostov je nastopilo med 15. in 19. minuto, ko so s tremi zaporednimi zadetki prišli do prednosti štirih golov (9-13). Domačini se niso pustili zmesti ter v naslednjih nekaj minutah ponovno prišli na zgolj zadetek zaostanka (14-15). Ekipi sta na odmor odšli ob rezultatu 16-18.

Drugi polčas so bolje otvorili gostje, ki so si do 36. minute ponovno priigrali prednost štirih golov (18-22). Slednjo so v nadaljevanju uspešno držali, domačini so v 47. minuti zaostanek zmanjšali na -2, ampak do 51. minute ponovno padli na -4 (26-30). Gostje iz Velike Nedelje so v končnici srečanja strli odpor domačinov in z končno zmago z rezultatom 28-37 trenerju Urošu Krstiču polepšali rojstni dan.

V taboru domačinov sta bila s po 7 zadetki najuspešnejša Luka Muhič in Urh Emeršič, v gostujoči zasedbi pa se je pod 10 golov podpisal Žan Toplak.

FOTO: RK Velika Nedelja Facebook

Komentarji