Zarabec in Bezjak še naprej “brez praske” v Bundesligi

Rokometna sezona v Bundesligi je tako kot v drugih ligah v polnem zamahu. Pretekli vikend so bile odigrane tekme 5 kroga. Miha Zarabec je s Kielom slavil zmago nad Mindenom Jana Grebenca, Klemen Ferlin in Patrik Leban sta izgubila na gostovanju pri Berlinu, Stuttgart Primoža Prošta je prišel do skalpa Rhein Neckarja, Hannover Urbana Lesjaka in Nejca Cehteta je izgubil proti Melsungenu, Urh Kastelic je z Goeppingenom slavil proti Bergischerju, Domen Novak pa je izgubil na gostovanju v Hamburgu.


Erlangen pri katerem od nove sezone igra Patrik Leban, ki se je pridružil Klemnu Ferlinu je na gostovanju pri Berlinu izgubil s 35-30. Ferlin je za goste zbral 3 obrambe. Stuttgartu Primoža Prošta je uspel velik skalp Rhein Neckarja, pri katerem je Kristjan Horžen odigral dobro tekmo in dosegel 4 zadetke. Primož Prošt je za domačine zbral 1 obrambo, saj je na parketu preživel le slabo minuto. Stuttgart je slavil z 35-30. Magdeburg je svojo tekmo 5 kroga odigral že konec septembra in slavil z 30-28. Marko Bezjak je dosegel 3 zadetke.

Urban Lesjak je ob porazu Hannovra pri Melsungenu v statistiko vpisal 3 obrambe. Melsungen je slavil s tesnim rezultatom 25-23. Aljoša Rezar je gostoval pri Flensburgu in visoko izgubil, zbral pa je 2 obrambi. Urh Kastelic je z Goeppingenom premagal Bergischer z rezultatom 27-24. V statistiko ni vpisal obrambe. Domen Novak je z Wetzlarjem gostoval pri Hamburgu in v strelsko statistiko vpisal 2 zadetka. Hamburg je sicer visoko slavil in potrdil dobre igre na začetku sezone.

FOTO: SC Magdeburg

Komentarji