Zarabec, Lesjak in Cehte do novih zmag v Bundesligi

Po reprezentančnem premoru so se naši legionarji vrnili v svoje klube. Včeraj je bil v Bundesligi na sporedu 28. krog. Miha Zarabec je z Kielom premagal Erlangen Klemna Ferlina, Nejc Cehte in Urban Lesjak pa sta z Hannovrom slavila pri Coburgu.


Miha Zarabec je s Kielom gostoval pri Erlangnu in slavil z 25-31. Gostje iz Kiela so že po prvem delu vodili z 12-16. V drugem delu je Erlangen zaigral nekoliko bolje, a Kiel je dobil tudi drugi del in zanesljivo slavil. Miha Zarabec je za Kiel dosegel 2 zadetka, najboljši strelec tekme pa je bil z 7 zadetki Domagoj Duvnjak.

Hannover Nejca Cehteta in Urbana Lesjaka je gostoval pri Coburgu in zanesljivo slavil z 26-33. Tekmo so nadzorovali od prve do zadnje minute in slavili. Odlično tekmo sta odigrala oba naša legionarja. Nejc Cehte je dosegel 4 zadetke, Urban Lesjak pa je na golu zbral 11 obramb.

Urh Kastelic je v derbiju kroga gostil Flensburg in remiziral. Tekma je bila izenačena in napeta od samega začetka, Goeppingen pa je v zadnjih minutah uspel poravnati rezultat in Flensburgu odščipnil točko. Urh Kastelic je prispeval 7 obramb za Goeppingen.

FOTO: THW Kiel

Komentarji