Zarabec slavil v Nemčiji, Jurečič tesno izgubil v Franciji

V preteklih dneh sta bila na delu naša legionarja Jan Jurečič in Miha Zarabec. Zarabec je s Kielom doma visoko slavil proti Wetzlarju, Jan Jurečič pa prav tako na domačem parketu tesno izgubil s Toulusom.


Kiel je tekmo otvoril silovito in že na začetku pokazal kdo je gospodar. Že v prvih 15. minutah so si priigrali prednost 5 zadetkov, polčas pa so sicer dobili s 3 zadetki prednosti. V drugem delu se je Wetzlar še približal, nato pa so domačini stopili na plin in tekmo več kot suvereno dobili z 10 zadetki razlike. Najbolj učinkovit je bil v vrstah Kiela Domagoj Duvnjak s 5 zadetki, Miha Zarabec pa je dodal 1 gol.

Jan Jurečič je z Dunkerquejem tesno izgubil na domači tekmi proti Toulusu. Po prvem polčasu so domači zaostajali za zadetek, drugi del odprli nekoliko bolje, vendar pa se je drugi polčas končal z izenačenim izidom in Touluse je slavil z 26-27. Jan Jurečič je dosegel 3 zadetke, najbolj razpoložen pa je bil Kornel Nagy, ki je dosegel 7 zadetkov. Dunkerque se sicer trenutno nahaja na 11 mestu lestvice Lidl Starlige.

Foto: Dunkerque handball

Komentarji