Zarabec v ligi prvakov slavil pri Skubetovem Meškovu

Včeraj se je začela sezona v ligi prvakov. V medsebojnem obračunu sta se v Meškovu pomerila Staš Skube in Miha Zarabec s Kielom. Dean Bombač, Nik Henigman, Borut Mačkovšek, Matej Gaber in Mario Šoštarič so s Szegedom remizirali v Montpellieru.


Kiel je gostoval pri Meškovu, in že v prvem polčasu prevzel iniciativo. Vodili so skozi celoten polčas, ki so ga dobili s tremi zadetki razlike(18-15). V drugem delu so prednost vzdrževali, Meškovu se je uspelo približati le na zadetek zaostanka. Kiel je tekmo dobil s 33-30. Najboljši strelec tekme je bil Niclas Ekberg z 11 zadetki, Miha Zarabec je za Kiel dosegel 2 zadetka. Pri Meškovu je odlično tekmo odigral Staš Skube, ki je dosegel 6 zadetkov. Jake Malusa tokrat ni bilo v kadru.

Szeged je gostoval pri Montpellierju , kjer smo videli precej izenačeno tekmo, z izjemo začetka, ko si je Szeged hitro priigral 5 zadetkov prednosti. Nato so se zbrali tudi domači in bi tekmo v zaključku lahko dobili, toda Szeged je ob koncu zadel in odnesel točko. Rezultat tekme je bil 29-29. Mario Šoštarič je za Szeged dosegel 3 zadetke, Dean Bombač in Borut Mačkovšek pa po enega.

FOTO: THW Kiel

Komentarji