Zoran Jovičič: “Ta tekma je bila zelo dobrodošla”

RK Gorenje Velenje je z odliko opravil prvo pripravljalno preizkušnjo, ko so avstrijsko ekipo premagali z 10 goli razlike. Zasedba velenjskega stratega ima še dokaj težke noge, saj so sredi fizičnih priprav, a vseeno je bil Zoran Jovičič s prikazanim zadovoljen.


»Za nami je prva pripravljalna tekma in prvi pravi stik z žogo. Rotirali smo igralce, ki smo jih imeli na voljo,” je razložil Jovičič, ki je pričakoval takšen razplet tekme.  Videl je nekaj dobrih elementov in tudi tistih, ki jih bo v prihodnje še treba popraviti: Sama tekma se je odvijala po pričakovanjih, imeli smo nekaj težav, saj smo namreč v pripravljalnem obdobju. Tudi novinci se še uigravajo z ekipo. Vsekakor je bila to dobrodošla tekma in ena v nizu za še boljše nadaljevanje.”

Zorana Jovičiča ste izbrali za najboljšega trenerja v sezoni 2018/2019, prav tako pa po vašem mnenju iz vrst Gorenja prihaja najboljši mladi igralec lanske sezone Miha Kavčič, ki je bil prav tako izbran za najboljšega krožnega napadalca 1. NLB lige. 

Najboljši trener lige NLB 2018/19 je Zoran Jovičić!

Tudi Gorenje na prvi pripravljalni tekmi odlično!

FOTO: Jurij Vodušek / RK Gorenje Velenje

Komentarji