Zorman: “Če pustimo srce na igrišču, nam ugoden rezultat ne more uiti”

Danes ob 17.30 bo na vrsti težko pričakovani derbi med RK Celje Pivovarna Laško in RK Trimo Trebnje. Celjani trenutno zasedajo prvo mesto na lestvici slovenskega državnega prvenstva, Trimo pa jim je za petami z enakim številom točk in tekmo več. 


“Pred nami je derbi domačega prvenstva. Trimo Trebnje je v tej sezoni pokazalo, da gre za zelo dobro ekipo in to potrjujejo rezultati. Zelo dobro za slovenski rokomet je, da uspešno nastopajo tudi v Evropi, tako, da nas v sredo čaka močna “evropska” preizkušnja. Seveda si želimo zmage, zato bo ključna dobra priprava na tekmeca, ki si bo v naši dvorani želel zmage. Kot na vsaki tekmi do sedaj bo ključna zbranost in izpolnjevanje lastnih nalog. Prepričan sem, da nas čaka dobra in zanimiva tekma, ki si jo bo gotovo ogledalo veliko gledalcev pred TV zasloni,” se nadeja Tomaž Ocvirk, trener Celja.

Optimistično je tudi razmišljanje Uroša Zormana: “Po zmagi v Dobovi, je na sporedu derbi v Celju. Mi ga želimo odigrati čim bolje, s čvrsto in borbeno obrambo, hitrimi nasprotnimi napadi ter dobro igro v napadu. Če pustimo srce na igrišču, nam ugoden rezultat ne more uiti.”  

Tekma bo tudi v neposrednem prenosu na TV Slovenija.

Foto: RK Trimo Trebnje

 

Komentarji