Revanša med Ljubljano in Velenjem

V Ljubljani se bosta ob 17:00 še drugič letos udarili zasedbi Velenja in Ljubljane. Na prvem obračunu je visoka zmaga s 30:18 ostala v Velenju, nocoj pa se varovanci Bojana Čotra v dvorani na Kodeljevem nadejajo presenečenja.


Jaka Žabjek, rokometaš Ljubljane, je pred tekmo dejal:
“V uvodnem krogu Lige NLB smo predvsem v prvem polčasu pokazali, da se lahko kosamo z Gorenjem Velenjem, vendar pa vsi vemo, da tekma traja 60 minut. V Velenju smo doživeli nekakšen prvoligaški krst. Po odigranih enajstih krogih lahko rečem, da smo se nekako navadili igranja v prvi ligi. Na tekmo se bomo pripravili tako, kot na vsako do zdaj. Kljub temu, da imamo zelo malo časa za pripravo, mislim, da bomo dobro pripravljeni. Če želimo parirati tekmecu kot je Gorenje Velenje, bomo morali dvigniti uspešnost realizacije strelov – navsezadnje nas je to pokopalo na večini dozdajšnjih odigranih tekem – in obdržati maksimalno borbenost na igrišču.”

Zoran Jovičič, trener Gorenja Velenja, pa je povedal:
“V sredo nas čaka tekma proti MRK Ljubljana. Enako kot ostale tekme, bo tudi ta zahtevna. Čaka nas ekipa, ki igra zelo požrtvovalno, mi pa moramo dati svoj maksimum.”

Foto: RK Gorenje Velenje

Komentarji