Sebastjan Sovič: “V Kopru nikomur ni lahko”

Rokometaši Kopra se bodo danes ob 16.00 v domači dvorani pomerili z ekipo Slovenj Gradca. Slovenj Gradec trenutno zaseda visoko 4. mesto na lestvici in prihaja v Koper z blago vlogo favorita, a Koper bo imel v domači dvorani kakopak svojo računico.


Vratar Kopra, Luka Logar:“V sredo nas čaka prestavljena tekma proti ekipi Slovenj Gradca, ki je mlada ekipa ,s perspektivnimi igralci in dobrim trenerjem. Igrajo res lep rokomet. Naša želja je predvsem nadaljevati zmagovalni niz in da tako pademo ritem, ki si ga želimo. Na tekmeca se bomo, kljub krajšemu času za pripravo, pripravili po najboljših močeh. Upamo na pozitiven rezultat.”

Trener Slovenj Gradca Sebastjan Sovič pa je dodal:“Po dolgem koronskem premoru se podajamo na zahtevno gostovanje v Koper, kjer pričakujemo pravi prvenstveni boj z domačini, ki imajo v letošnji sezoni odlično sestavljeno ekipo; svojim mladim upom so dodali izkušene povratnike. V Kopru nikomur ni lahko, a se z željo po dobri predstavi zelo veselimo nadaljevanja prvenstva.”

 

Komentarji