Zorman, Kavtičnik in Dolenec: “Še veliko imamo za pokazati!”

Danes ob 15.30 so se v NLB centru v Ljubljani zbrali reprezentanti, ki so predstavili svoja videnja po dveh prespanih nočeh po osvojitvi 4. mesta. Svoje misli so predstavili Uroš Zorman, Vid Kavtičnik in  Jure Dolenec.


Izmed vseh prisotnih, ki so bili del ekipe na tem EP, je prvi dobil besedo Uroš Zorman. “Jaz bom bolj kratek in jedrnat, “ je svoj nagovor oziroma vtise pričel razlagati pomočnik selektorja.  “Za nami je čudovit mesec in rad bi se zahvalil igralcem, da so bili pridni in da so naredili to, kar so. Pred nami je nova borba – kvalifikacije za OI. Nadaljujmo tam, kjer smo zaključili,” je Zorman jasno izpostavil cilj.

Vid Kavtičnik se je predvsem zahvalil vsem, tako soigralcem, strokovnemu štabu, medijem in gledalcem. “Tudi jaz bi se rad zahvalil vsem za super mesec, ki smo ga preživeli skupaj. Definitivno nismo rekli zadnje besede, veliko imamo mladih igralcev. Mislim, da za prihodnost slo rokometa ni treba skrbeti. Še enkrat bi se res rad zahvalil vsem.”

“Jaz upam, da se bomo v prihodnosti še tako družili, kot danes, ampak z medaljo, ne s 4. mestom, “ je za uvod povedal Jure Dolenec in nadaljeval: “Sposobni smo narediti več, kot smo na tem prvenstvu. Upam, da ta korak naredimo že na OI. Srečen sem, da sem del te ekipe. Hvala vam in verjemite v nas še naprej.”

Komentarji