Zorman: “Menim, da smo odigrali dobro tekmo, ekipa Gorenja Velenja pa je bila enostavno boljša”

Rokometaši Gorenja Velenja so včeraj dobili tekmo zgornjega dela lestvice proti Trimu iz Trebnjega. Velenjčani so na ta način na drugem mestu povečali prednost pred Trimom, ki sedaj znaša 4 točke. 


“Do petka sem si želel, da bi lahko prestavili to tekmo. Do zadnjega trenutka nismo vedeli ali bo Miha Kavčič igral. Po poškodi glave, ki se je zgodila na treningu, dva meseca ni smel igrati. Pred tekmo s Trimom Trebnjem je treniral le tri dni, a se je odločil, da bo igral. Tudi Branko Predović in Aleks Kavčič sta bila vprašljiva po poškodbah, a so se vsi fantje odlično odrezali. Čestitam svojim fantom. Upam, da se ljudje zavedajo, kako mlada je naša ekipa. Lahko smo zelo nevarni, ko smo zdravi,” je bil po tekmi dobro razpoložen Zoran Jovičič, glavni trener Gorenja.

Menim, da smo odigrali dobro tekmo, ekipa Gorenja Velenja pa je bila enostavno boljša. V drugem polčasu smo naredili nekaj napak, gostitelji pa so se uspeli odlepiti za pet golov. Potem smo jih lovili, a jih nismo uspeli ujeti,” je priznal Uroš Zorman.

Komentarji