Zorman: “Stric iz ozadja se je poslovil”

Prejšnji teden je v javnosti odmevala novica o umiku Uroša Zormana s stolčka pomočnika selektorja v slovenski reprezentanci. Za nekatere pričakovan, a vseeno presenetljiv odstop je komentiral tudi Zorman in odgovoril na nekatere očitke.


Odločitev o Zormanovem odhodu iz reprezentance naj ne bi bil kakršenkoli konflikt znotraj reprezentance ali neposredno s selektorjem reprezentance Ljubomirjem Vranješom: “Slišala sva se, povedala vsak svoje in to je bilo to. V meni je že nekaj časa tlelo vprašanje, ali naj ostanem ali grem. Potem je še Ljubo povedal svoje in mislim, da je tako najbolje. Recimo, da je bila želja obojestranska,” je za Ekipo SN povedal Zorman.

O morebitnih zamerah znotraj reprezentance je Zorman za Ekipo SN še dodal: “Pustimo detajle. Z Vranješem vse okej. Nikoli se nisva niti skregala, si kaj zamerila. Imela sva zelo dober človeški odnos in to je najpomembneje. Glede tega je vse super. Če sem problem jaz, smo zdaj problem rešili; problemov ne bo več in prihodnost slovenskega rokometa je rešena. Ta, ki je odločal o vsem, se pravi stric iz ozadja, se je poslovil,” je na številne očitke cinično odgovoril zdajšnji trener Trima Uroš Zorman.

FOTO: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Komentarji