ŽRK Z´DEŽELE Z NOVO TRENERKO

Miša Marinček Ribežl je po koncu uspešne igralske kariere nove izzive našla v trenerskih vodah. Po novem bo vodila člansko ekipo igralk ŽRK Z´Dežele.


Uprava moštva ŽRK Z´Dežele se je za novo sezono dogovorilo za sodelovanje z Mišo Marinček Ribežl, ki bo vodila člansko moštvo. Miša je po prihodu v klub povedala: “Srečna in vesela sem, da se vračam nazaj domov, da sem svojo prvo trenersko priložnost dobila v lokalnem okolju. Ob tej priložnosti se zahvaljujem ŽRK Zdežele. Verjamem, da bom s svojimi izkušnjami in znanjem pripomogla k nadaljnjemu razvoju in novim uspehom kluba.”. 

Miša Marinček Ribežl je svoje igralske izkušnje nabirala v Celju, na Ptuju, pri Olimpiji, v Žalcu, pri Krimu ter v Avstriji pri ekipi Witasek Kärnten. Te izkušnje bo sedaj poizkušala predajati naprej.

Z njenim prihodom je zelo zadovoljen tudi predsednik kluba g. Izidor Krivec: “Miša je prava osvežitev v klubu. Vemo kakšna igralka je bila in verjamem, da bo enako uspešna tudi kot trenerka. Še naprej bo naša prioriteta delo z mladimi in razvoj lastnih igralk, obenem pa želimo ostati v vrhu slovenskega ženskega rokometa oz. tik pod njim.”

Z novo trenerko pa je bil več kot očitno zadovoljen tudi direktor kluba g. Jure Cvetko: “Veseli smo, da smo v naše vrste privabili osebo, ki je v slovenskem ženskemu rokometu pustila velik pečat. Prepričani smo, da bo tudi v nadaljnji trenerski karieri tako uspešna kot je bila v igralski. Miša je s svojo doseženo izobrazbo in uspehi v športu tudi vzor vsem mladim igralkam ŽRK Z’dežele in dokaz, da gresta lahko šola in šport z roko v roki.”

KAKO GRESTA ŠOLA IN ŠPORT Z ROKO V ROKI? PREVERITE TUKAJ!

 

FOTO: ŽRK Z’Dežele

Komentarji