1. MLADINSKA LIGA: V osemnajstem poskusu Škofljica prvič ostala brez polnega izplena

19. krog prve mladinske lige je prinesel nekaj zelo zanimivih rezultatov.


Na prvi tekmi 19. kroga so Ribničani premagali Celjane z rezultatom 32:30. Tekmo so sicer bolje otvorili gostje, a so jih suhorobarji v 15. minuti dohiteli, 10 minut kasneje pa prvič prešli v vodstvo, ki so ga uspešno zadržali. 

Derbi vodilne in drugouvrščene ekipe vsekakor ni razočaral. Varovanci Mihe Podlogarja so drugo točko tokrat pustili v Rdeči dvorani, ko je po izteku igralnega časa iz črte sedmih metrov zadel Matic Ravnikar in rezultat poravnal na 30:30. Šele v osemnajstem poskusu je eni od ekip prve mladinske lige uspelo Škofljici preprečiti celoten točkovni izplen.

V ponedeljek so tretjeuvrščeni Krkaši nadigrali Izolane, ki se nahajajo na repu razpredelnice. Samo Jug je pri zeleno-belih v igro poslal vse tri vratarje, ki so povzročali velike probleme primorski ekipi. Dolenjci so slavili z desetimi goli razlike.

Moštvo iz Ivančne Gorice je do zadnjega kroga zabeležilo 5 zmag in 13 porazov, tokrat pa jim je na dolenjskem derbiju uspelo vzeti trebanjski skalp. Na OŠ Stična so po šestdesetih minutah premagali zasedbo Primoža Plazarja z rezultatom 26:22

Koprčani so doma gostili ekipo iz Radovljice in po slabem prvem polčasu zaostajali že za devet zadetkov. Primorci so bolje zaigrali šele v drugi polovici drugega polčasa, a to je bilo premalo in prepozno. Po izteku igralnega časa je na semaforju pisalo 30:33. Za Koprčane je 12 golov dosegel Sandi Muminović, pri gostih pa je bil kar 15x uspešen Žan Debelak.

Na zadnji tekmi 19. kola so Ižanci gostili Slovan. Moštvo iz Kodeljevega zaostaja za četrtouvrščenimi Celjani za dve točki, Ižanci pa so eno mesto oz. osem točk za Ljubljančani. V zadnjih minutah so si domači uspeli nabrati tri gole prednosti, ki so jih kljub zadnjemu jurišu rdečih uspeli zadržati. 

 

 

Komentarji