Aleksandar Glendža: “Dokler Orlov ne doživiš v živo, ne veš …”

Slovenj Gradec je včeraj v domači dvorani skoraj prišel do senzacionalnega uvoda v 1. ligo NLB. Nasproti jim je stala močna Ribnica, ki je na koncu sicer zmagala s treni zadetki prednosti (33:36), a so domačini vseeno pokazali, da bodo v letošnji sezoni trd oreh prav vsem ekipam. 


POROČILO: RK SLOVENJ GRADEC 2011 – RD RIKO RIBNICA  33:36 (18:16)

Po tekmi je za Večer Koroška novinec v slovenjgraškem dresu strnil misli: “Zmago smo zapravili v zadnjih desetih minutah. Prikazali smo 50 minut dodelane igre pred prečudovitimi navijači, nato smo z igralcem manj izgubili nekaj žog, prejeli nekaj lahkih golov, vrniti pa se nismo uspeli. Ribnica je dobra ekipa, ki ne igra kar tako v Evropi. Če bi imeli nekaj več sreče, bi zmagali,” je poudaril Aleksandar Glendža, ki je bil izredno navdušen nad domačimi gledalci in predvsem nad navijači Orli.

“V klubu so me dobro sprejeli, soigralci so super, tudi uprava. Danes sem se spoznal še z navijači. Povem vam, veliko sem slišal o Orlih, kako so najboljši navijači v Sloveniji. A dokler jih ne doživiš v živo, ne veš. Po prvi tekmi lahko rečem, da so res vrhunski in na najvišji ravni,” je po tekmi dodal visokorasli Črnogorec. 

 

FOTO: Aljaž Sešel / RK Slovenj Gradec 2011

Komentarji