Aleksandar Tomić: “V Kranjski Gori so zares vrhunski pogoji”

Na spletni strani RK Trimo Trebnje so objavili intervju z vratarjem Aleksandrom Tomićem. Trebanjci se trenutno nahajajo na pripravah v Kranjski Gori, srbski vratar pa je spregovoril o pripravah na sezono 2020/2021.


“Vesel sem, da smo prišli sem in pridno ter naporno delamo na treningih. Verjamem, da se bo to delo obrestovalo. Tukaj so zares vrhunski pogoji. Zelo smo zadovoljni, saj so priprave zelo dobro organizirane. Treniramo dvakrat dnevno, hrana je odlična, fizioterapevti so nam na voljo ves čas, zato nimam pripomb,” je povedal Aleksandar Tomić.

Spregovoril pa je tudi o ciljih v letošnji sezoni. “Želje so predvsem uvrstitev v skupinski del, a pred nami je zelo težka naloga. Dva meseca in pol sem bil v Trebnjem, upošteval sem določena navodila in individualno treniral,” pa je pokomentiral situacijo s korona virusom.

Sledilo je tudi sporočilo za navijače: “Upam, da nas boste že od prve tekme podprli v čim večjem možnem številu, če bo to le mogoče. Se vidimo kmalu na tekmah. Gremo Trimo!”

FOTO: DOMINIK PEKEČ / RK TRIMO TREBNJE

Komentarji