Barcelona do visoke prednosti v ligi prvakov, Gajić in Žabić visoko izgubila v Franciji

Danes je bila v ligi prvakov odigrana še ena tekma, Barcelona Jureta Dolenca, Blaža Janca in Domna Makuca je na gostovanju pri Elverumu visoko zmagala in je z eno nogo in pol v naslednjem krogu. V Franciji sta Igor Žabić in Dragan Gajić visoko izgubila pri Nimesu.


Barcelona je v ligi prvakov gostovala pri Elverumu in visoko slavila. Tekmo so imeli pod kontrolo že od samega začetka in že po prvem polčasu visoko vodili z 12-19. V drugem delu so svojo predstavo dvignili še na višji nivo in tekmo gladko dobili z 25-37. Najbolj razpoložen je bil s 5 zadetki Ludovic Fabregas, Blaž Janc je dodal 4, Jure Dolenec 3, Domen Makuc pa ni dosegel zadetka. Barcelona je tako z eno nogo in pol že pri napredovanju v naslednji krog izločilnih bojev v ligi prvakov.

Dragan Gajić in Igor Žabić sta z Limogesom doma gostila Nimes in visoko izgubila, Limoges pa je v zadnjih tekmah v močnem padu forme in tudi nazaduje na lestvici prvenstva. Limoges je močno zaostajal že po prvem polčasu, ko je bilo na semaforju 10-19 v korist Nimesa. Tudi v drugem delu se Limoges ni pobral in Nimes je slavil z visoko razliko 21-34. Dragan Gajić danes ni bil razpoložen za igro in je dosegel zanj skromen 1 zadetek, Igor Žabić pa je dodal 2.

FOTO: FC Barcelona

 

Komentarji