Belkaied: ”Želim si, da nas bo naše občinstvo znova številčno podprlo”

Izjave Celja in Aalborga pred zadnjo tekmo skupinskega dela letošnje Lige prvakov. Celjani so zasidrani na sedmo mesto, medtem, ko bodo Danci skušali ohraniti peto mesto.


Alem Toskić, trener RK Celje Pivovarna Laško: “Aalborg je vrhunsko moštvo z izjemnimi zvezdniki. Sprva si moramo odpočiti, potem pa znova narediti vse kar je v naši moči. Verjamem, da bodo gledalci spet prišli na svoj račun ter uživali v predstavi. Mi bomo dali resnično vse od sebe.”

Yassine Belkaied, vratar RK Celje Pivovarna Laško: “Na prvi medsebojni tekmi v letošnji sezoni smo z Aalborgom na gostovanju izgubili. Tokrat si želimo, da zmagamo in se z uspehom poslovimo od letošnje sezone omenjenega tekmovanja. Želim si, da nas bo naše občinstvo znova številčno podprlo.”

Stefan Madsen, trener Aalborg Håndbold: ”Brez dvoma si želimo skupinski del zaključiti na najboljši možen način. Imeli smo določene težave z vzdrževanjem visokega tempa skozi tekme. Proti ekipam kot je Celje moramo igrati skoncentrirano skozi celoten obračun. Že nekajkrat so v tej sezoni uspeli spisati presenečenje kot je zmaga proti Kielu, prav tako pa so bili precej blizu skalpa Barcelone.”

Foto: David Valant

Komentarji