Benjamin Teraš: “Držati se moramo svoje igre”

Dobova kljub porazu v prejšnjem krogu proti Trimu v letošnji sezoni pozitivno preseneča. Varovanci Benjamina Teraša zasedajo 4. mesto in imajo kar 3 točke naskoka pred petouvrščenimi Ormožani. Dobovčani v soboto gostijo Ribnico, še ena v vrsti tekem, kjer je favorit dobovski nasprotnik. 


Kot pravi trener dobovske ekipe Benjamin Teraš se zavedajo, da je Ribnica še neporažena, a vseeno v tekmo ne gredo z belo zastavo. “V soboto v goste prihaja odlična ekipa RD Ribnica, ki še ne pozna poraza v letošnjem državnem prvenstvu. Imajo širok kader kakovostnih igralcev, ki narekujejo visok ritem njihove igre tako v obrambi kot v napadu. Zelo dobro so odigrali tudi evropske tekme proti močnim nasprotnikom,” je o ribniški ekipi s samimi superlativi govoril Teraš, ki pa ima recept, kako prizadejati prvi poraz gostom iz Ribnice.

“Mi moramo v tej tekmi poizkušati kar najbolj omejiti prednosti favoriziranega nasprotnika in se držati svoje igre. S pomočjo navijačev želimo odigrati popolno tekmo,” je povedal trener Dobove.

7. KROG 1. LIGE NLB

že odigrano, sreda, 16. 10. 2019
RD KOPER – RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO 20:26 (8:15) – VEČ O TEKMI TUKAJ

sobota, 19. 10. 2019
17.00 RK MARIBOR BRANIK – RK SLOVENJ GRADEC 2011
19.00 MRD DOBOVA – RD RIKO RIBNICA
19.00 RK GORENJE – RK JERUZALEM ORMOŽ
20.00 RD URBANSCAPE LOKA – RD BUTAN PLIN IZOLA
20.30 RK GORENJE VELENJE – RK JERUZALEM ORMOŽ

LESTVICA

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO: MRD DOBOVA 

Komentarji