Bojan Voglar po dolgih letih zapušča Zagorje in se seli v Žalec

Selektor slovenske mladinske ženske reprezentance in do nedavnega trener Zagorjank je sprejel nov izziv in bo v novi sezoni trener rokometnega kluba Zelene doline Žalec.


Voglar se tako iz drugo uvrščenega Zagorja in v sezoni 2016/17 državnih prvakinj seli v šesto uvrščeni klub – klub kjer je nekoč že deloval (po 11 letih uspešnega delovanja v Zagorju se tako vrača v domači klub).

V Žalcu so o novi trenerski okrepitvi povedali: “Verjamemo, da bo strokovna okrepitev v članski ekipi s trenerjem Bojanom Voglarjem, ki je z RK Zagorje krojil vrh slovenskega ženskega rokometa, predlani osvojil celo naslov državnih prvakinj, hkrati pa je selektor mladinske reprezentance in lanski nosilec priznanja za življenjsko delo v občini Žalec, prinesla novo energijo za delo v članski, pa tudi spodbudo v mlajših selekcijah. Pri sestavi članske ekipe pa sledimo naši viziji, da v njej dobijo najprej priložnost dekleta iz našega kluba, zato bodo v novi sezoni tvorila njen večji del. Sicer pa bomo natančneje predstavili člansko ekipo pred jesenskim začetkom nove sezone, ko bo dokončno sestavljena.”

Foto:  RK Zagorje / Goran Vadlja Kamenjašević

Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja