Slovenci na Rogli premagali Alžirce

Slovenska moška reprezentanca je v nekoliko spremenjeni zasedbi odigrala prijateljsko tekmo proti Alžiriji in zmagala s 31 : 29.


Slovenci se na Rogli od petka pripravljajo na Sredozemske igre, ki se bodo 22. junija začele v Tarragoni (Španija). V sklopu priprav na Sredozemske igre so rokometaši odigrali prijateljsko tekmo proti Alžircem. V prvem polčasu so prevladovali gostje, ki so prvi del tekme dobili z dvema goloma prednosti (13 : 15). Drugi polčas pa je bil v znamenju Slovencev, ki so zaigrali bolj odločno v obrambi in na koncu tekmo zmagali. Najboljši strelec slovenske izbrane vrste je bil Gal Marguč, ki je dosegel šest zadetkov.

Reprezentanca bo na Rogli ostala do 21. junija, dan pozneje pa se bo odpravila v Tarragono, kjer jih prva tekma Sredozemskih iger čaka v soboto, 23. junija, ko jim bodo nasproti stali Črnogorci.

ČLANI, PRIPRAVLJALNA TEKMA

Rogla, nedelja, 17. junija:
SLOVENIJA : ALŽIRIJA 31 : 29 (13 : 15)
Slovenija: Zaponšek, Kastelic, Suholežnik, Žabić 2, Guček, Grzentič 3, Vlah 1, Cehte 1, Kodrin 2, Lapajne 1,  Verdinek 4, Kavčič 2, Grošelj 4, Ovniček, Bratkovič 5, Marguč 6.
 
Sedemmetrovke: Slovenija 5/5, Alžirija 3/4.
Izključitve: Slovenija 10 min, Alžirija 8 min.
Pripravil: Žiga Rebevšek
FOTO: RZS
Komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja