V NLB Kontaktnem centru pomagali zbrati več kot 35.000 EUR za letovanje otrok

rokomet-net nlb zpms

Ljubljana, 16. 6. 2018 – Ob podpori dobrodelnega koncerta Otroci za otroke se je NLB Kontaktni center povezal z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS). Skupaj z znanimi Slovenci so opravljali klice in prejemali SMS-sporočila, na koncu pa se veselili zbranih več kot 35.000 evrov.


V prostorih NLB Kontaktnega centra je bilo v soboto zvečer veselo in dobrodelno. Prostovoljci, zaposleni v NLB, in številni znani Slovenci so med koncertom Otroci za otroke zbirali donacije, s katerimi bo ZPMS, prek humanitarnega programa Pomežik Soncu, na morje popeljala otroke, ki si tega sicer ne morejo privoščiti.

NLB Kontaktnemu centru so se pridružili voditelj Jože Robežnik, igralka Marjiana Brecelj, reper Zlatan Čordić – Zlatko, paraolimpijska športnika Jernej Slivnik in Patrik Jagodic, nekdanji predsednik ZPMS, mag. Franc Hočevar, predsednica ZPMS Darja Groznik, podpredsednik ZPMS Uroš Brezovšek in generalna sekretarka ZPMS Breda Krašna.

Tako v klicnem centru kot tudi na Kongresnem trgu, kjer se je v soboto, 9. junija, odvijal koncert, je vladala prav posebna otroška energija. In prav energija vseh nastopajočih in sodelujočih ob telefonih je prispevala k temu, da bodo že to poletje nastajale nove počitniške avanture.

joze robeznik
Jože Robežnik
Komentarji