BOMBA iz Makedonije: ZORMAN nov trener Vardarja, ki ostaja med živimi!

Po poročanju spletne izdaje časopisa Delo naj bi se v Vardarju stvari zasukale v pozitivno smer. Vardar je včeraj osvojil evropsko krono in res žalostno bi bilo, če bi klub kar čez noč ugasnil. To se po informacijah Dela naj ne bi zgodilo, še več, trenerski stolček Vardarja naj bi v naslednji sezoni prevzel Uroš Zorman!


Sicer še ni uradno potrjeno, da Zorman prevzema delo glavnega trenerja članske ekipe Vardarja v prihodnji sezoni, a so pri Delu iz dveh zanesljivih virov dobili potrditev, da se vse nagiba k sodelovanju med skopskim klubom in slovenskim dolgoletnim kapetanom.

V Skopju bo nasledil Garcio Parronda, ki je že podpisal dogovor z egiptovsko reprezentanco. Ta bo čez 2 leti gostila svetovno prvenstvo.

Zorman trenutno deluje kot pomočnik selektorja Veselina Vujovića v slovenski reprezentanci in Talanta Dušebajeva v Kielcah, a seveda ne skriva želje po samostojnem vodenju članske ekipe. Najprej je bil v igri za RK Maribor Branik,  potem tudi za RK Celje Pivovarna Laško, a do dogovorov ni prišlo. Sedaj pa se mu je ponudila izjemna priložnost, za katero naj bi bilo po besedah Delovih zanesljivih virov 99-odstotno, da pride do podpisa pogodbe.

Komentarji